Биляна Йотовска разкри тайната за перфектната си фигура
Фитнес моделът Биляна Йотовска е в страхотна форма. Красавицата гостува в „Преди обед“ и сподели някои от тайните си. Йотовска откри юбилейното ревю на агенцията на Жени Калканджиева вчера.
„Смятам, че жената е красива на всяка възраст. Аз съхранявам фигурата си с много дисциплина и добри здравословни навици“, сподели тя.
Биляна показа примерна закуска, която си прави. Първо тя приготвя смути. За него ни трябва банани, ягоди, ядково мляко и протеин. За млякото е важно да е без добавена захар.
За палачинките сместа е готова от миналата вечер и се държи в хладилника. Гъста е колкото боза. Продуктите са – един банан, ядково мляко и микс от супер храни.
Тайната на добрите палачинки, Биляна допълва, е много горещ тиган. За мазнина използва кокосово масло.
„Разбира се си позволяваме изкушения, но гледам шкафа да не се зарежда с вредни храни“, признава тя.
Палачинките се сервират с ягоди, кокос и малка лъжичка натурално фъстъчено масло без добавена захар.
ДРУГИ >
Азис си търси личен шофьор, на денонощно разположение
Кралят на фолка Азис отново предизвика вълна от коментари в социалните мрежи - този път не с песен или провокативна...
Дара с най-големи шансове за „Евровизия 2026“
Дара се гласи за "Евровизия" догодина. От БНТ съобщиха преди дни, че страната ни се завръща в популярния световен конкурс....
Малкият син на Галена падна от сцената и си счупи зъбите
Нелеп инцидент за малко да доведе до отменянето на големия концерт на Галена в столичната зала „Арена 8888“. Малкият ѝ син...
Алекс Богданска е най-скъпата инфлуенсърка у нас след Николета Лозанова
Богданска официално е най-скъпата инфлуенсърка у нас. Само Николета Лозанова може да се мери с нея по рейтинг и тарифа,...
Автоджамбазин ли е новият богат мъж на Светлана Василева?
Стана ясно кой е новият мъж до Светлана Василева, твърди "Уикенд". Двамата не се крият, но и все още не...
Токев пред Мон Дьо: В затвора си като в манастир – проблемът си ти!
Пред Мариян Станков – Мон Дьо, шеф Андре Токев споделя спомените, белязали пътя му към кулинарните върхове и разказва открито...
